تعمیر سیم کشی و برق رنو در تهران بصورت شبانه روزی

با امکانات تخصصی و محصولات اورجینال بصورت فوری

پارس رنو

چرا باید از خدمات تعمیر سیم کشی و برق پارس رنو  استفاده کنیم؟

پارس رنو

تعمیر سیم کشی و برق رنو در تهران بصورت شبانه روزی توسط تیمی مجرب با استفاده از قطعات اورجینال و تضمین کیفیت و قیمت در سریعترین زمان ممکن

انجام سریع سفارشات

تضمین کمترین قیمت

تیم متخصص و مجرب

تضمین بهترین کیفیت

پشتیبانی ۲۴ ساعته

parsreno.com

خدمات تعمیر سیم کشی و برق رنو

درباره سیم کشی و برق رنو بیشتر بدانید

پارس رنو به صورت خاص و تخصصی و 24 ساعته خدمات عیب یابی و تعمیر سیم کشی و برق رنو در تهران بصورت شبانه روزی را ارائه می دهد. سیستم الکتریکی و باتری نقش مهمی در عملکرد خودرو دارند. سیستم جرقه زنی و کامپیوتر خودرو مسئول راه اندازی خودرو و کنترل تنظیم سوخت، ویژگی های امنیتی و برخی امکانات رفاهی در مدل های رده بالا هستند که همگی متکی به برق هستند.

سیستم روشنایی و استارت خودرو نیز نیاز به برق دارد. بنابراین خودرو از لحظه روشن شدن تا پایان سفر از جمله قفل بودن و فعال شدن دزدگیر به سیستم الکتریکی متکی است.

اجزای اصلی الکتریکی خودرو شامل باتری ها، دینام ها، حسگرهای اکسیژن، کویل ها، انژکتورها، سیم های شمع، رایانه های خودرو، لامپ های خودرو و چراغ های خودرو می باشد. باتری به عنوان منبع تغذیه اولیه خودرو عمل می کند، در حالی که دینام وظیفه شارژ مجدد آن را بر عهده دارد.

تعمیر سیم کشی و برق رنو در تهران بصورت شبانه روزی اغلب برای رفع خرابی های مختلف ضروری است. نشانه‌های مشکلات احتمالی در سیستم الکتریکی خودرو عبارتند از: خرابی ناگهانی موتور به دلیل مشکلات سیستم جرقه‌زنی، خرابی چراغ‌های سقفی و سیستم‌های صوتی، کم‌نور شدن چراغ‌های خودرو، نمایان شدن چراغ‌های هشدار بر روی صفحه کیلومتر شمار، افت ولتاژ هنگام کشیدن آمپر باتری، استارت با تاخیر خودرو و... اسید باتری نشت می کند

این خودرو برای عملکرد به برق 12 ولت مستقیم متکی است. به طور کلی، سیستم الکتریکی خودرو از پنج جزء اصلی تشکیل شده است: مولد برق (دینام یا دینام)، ذخیره‌کننده برق (باتری)، توزیع‌کننده برق (تسمه سیم)، کنترل‌کننده و مصرف‌کننده برق (که شامل بیشتر تجهیزات الکتریکی خودرو).

تولید برق در خودروها

در خودروهای قدیمی دینام وظیفه تولید برق را بر عهده داشت در حالی که در خودروهای جدید دینام این نقش را بر عهده گرفته است. با این حال، هر دو دستگاه اساساً عملکرد یکسانی را انجام می دهند. دینام یا دینام نیروی مکانیکی را از چرخش موتور از طریق یک تسمه دریافت می کند و آن را به برق 12 ولت تبدیل می کند و سپس به انبار برق خودرو می رسد. وظیفه اصلی دینام یا دینام شارژ باتری خودرو در حین کارکرد موتور است.

ذخیره برق

سیستم الکتریکی خودرو، الکتریسیته را در باتری ذخیره می‌کند، که در صورت خاموش بودن موتور، برق خودرو را تامین می‌کند. باتری، الکتریسیته تولید شده توسط دینام یا دینام را در حین کارکردن موتور ذخیره می کند تا در زمانی که موتور کار نمی کند، به مصرف کنندگان خودرو مانند رادیو، چراغ ها، برف پاک کن ها و استارت تحویل داده شود. باتری خودرو دارای قطب مثبت و منفی است و اگرچه ترکیب آنها بسته به نوع خودرو متفاوت است، اما عملکرد آنها مشابه است.

توزیع برق

توزیع کننده یا سیم کشی خودرو مسئول تحویل برق به مصرف کنندگان از ژنراتور یا ذخیره سازی است. سیم های روکش دار توزیع کننده برق بسته به نوع مصرف کننده متفاوت بوده و انواع مختلفی دارند. برای جلوگیری از بی نظمی در سیستم الکتریکی خودرو، سیم های موازی داخل یک لوله پلاستیکی قرار می گیرند یا با چسب برق به هم چسبانده می شوند. در نتیجه، به جای تعداد بی‌شماری سیم، دسته‌هایی از سیم‌ها داریم که شناسایی آنها آسان‌تر است.

کنترل کننده برق

کنترل کننده برق به دکمه ها و کلیدهایی اشاره دارد که به صورت استراتژیک در مسیر توزیع برق قرار گرفته اند. این کنترلرها به مسافران این امکان را می دهند تا بر جنبه های مختلفی مانند فعال یا غیرفعال کردن مصرف کننده برق، تنظیم سرعت و شدت مصرف برق و همچنین انتخاب حالت و جهت مورد نظر کنترل داشته باشند. به عنوان مثال، سوئیچ بالابر شیشه اتومبیل به عنوان یک کنترل کننده عمل می کند که کاربر را قادر می سازد جهت (بالا یا پایین) پنجره را کنترل کند. به طور مشابه، سوئیچ فن خودرو به عنوان یک کنترل کننده دیگر عمل می کند که به کاربر اجازه می دهد تا شدت مصرف برق را تنظیم کند.

در زمینه سیستم های الکتریکی، مصرف کننده برق به وسایل برقی مختلف موجود در خودرو اشاره دارد. این لوازم شامل چراغ های داخلی و خارجی، پنکه ها، کولرها، استارت ها، پنجره ها، رادیوها، ضبط کننده ها و ... می باشد.

تعمیر سیم کشی و برق رنو در تهران بصورت شبانه روزی

عیب یابی برخی مشکلات برقی رنو

خوب استارت نخوردن خودرو

عوامل متعددی وجود دارد که می تواند از روشن شدن خودرو جلوگیری کند. هنگام عیب یابی مشکلات برق خودرو، مهم است که ابتدا فیوزها را بررسی کنید. در برخی خودروها استارت به فیوز متکی است و تعویض آن می تواند مشکل استارت را حل کند. خوردگی یا خرابی باتری نیز می تواند دلیل این مشکل باشد.

تمیز کردن باتری و راه اندازی مجدد آن ممکن است مشکل را حل کند. علاوه بر این، استفاده از تستر برای بررسی آمپر استارت می تواند مشخص کند که باتری ضعیف است یا نه. اتصالات خراب همچنین می تواند از روشن شدن خودرو جلوگیری کند و بررسی جریان عبوری می تواند تعیین کند که آیا استارت نیاز به تعویض دارد یا خیر.

کار نکردن موتور

اگر موتور روشن نمی شود، ممکن است به دلیل خرابی باتری، دینام یا سایر قطعات الکتریکی باشد. صدای کلیک هنگام استارت زدن ماشین نشان می دهد که جریان کافی در سیستم برای راه اندازی موتور وجود ندارد. اگر ماشین قدیمی است و مسافت پیموده شده بالایی دارد، بهتر است یک چک حرفه ای داشته باشید و مشکلات برقی را برطرف کنید.

هنگامی که باتری خودرو معیوب است، مهم است که سیستم الکتریکی خودرو را قبل از تعویض آن بررسی کنید. یک باتری به طور معمول حدود 5 سال عمر می کند و خرابی آن می تواند مشکلات مختلفی ایجاد کند. عملکرد ضعیف باتری می تواند به دلیل دینام یا سایر قطعات الکتریکی باشد. هنگام تشخیص خرابی باتری، بررسی سیم‌ها از نظر اتصالات محکم و آسیب‌دیدگی محل خوبی برای شروع است.

چراغ ماشین کار نمی کند

همانطور که قبلا ذکر شد، چراغ های خودرو برای کار به سیستم الکتریکی متکی هستند. اگر مشکلی در سیم کشی یا منبع برق وجود داشته باشد، چراغ ها روشن نمی شوند. چراغ های خودرو نقش مهمی در تضمین ایمنی جاده ایفا می کنند، از جمله چراغ های بالا، چراغ های ترمز و چراغ های راهنما. هنگامی که مشکلی در سیستم الکتریکی وجود دارد، ممکن است برخی از چراغ ها به دلیل ولتاژ پایین روشن نشوند. علت این امر می‌تواند باتری معیوب، اتصالات شل به چراغ‌ها یا بدکارکردن دینام باشد.

علاوه بر این، اگر سیستم الکتریکی بیش از حد کار کند، می تواند منجر به روشن نشدن چراغ ها نیز شود. در صورت کمبود ابزار و دانش لازم برای تشخیص سیستم الکتریکی، بهتر است خودرو را برای معاینه حرفه ای به تعمیرگاه تخصصی ببرید.

موضوع دیگری که ممکن است پیش بیاید، ذوب دائمی فیوزها است. هدف جعبه فیوز خودرو جلوگیری از اضافه ولتاژ و اتصال کوتاه است. هنگامی که یک فیوز می سوزد، مدار را می شکند تا سیستم های الکتریکی آسیب پذیر را از کشیدن جریان بیش از حد محافظت کند. در حالی که تعویض یک فیوز ممکن است مشکل را حل کند، اگر چندین فیوز به سوختن ادامه دهند، نشان دهنده وجود مشکل احتمالی در سیستم الکتریکی خودرو است. در چنین مواردی توصیه می شود خودرو را به صورت تخصصی در تعمیرگاه بررسی کنید. عدم رسیدگی به مشکل اساسی سیستم الکتریکی به موقع می تواند منجر به آسیب بیشتر به خودرو شود.

اگر با هر یک از مشکلات ذکر شده مواجه شدید و متوجه بوی سوختگی شدید، بسیار مهم است که فورا خودرو را متوقف کنید. این بو نشان‌دهنده اتصال احتمالی یا خرابی سیستم الکتریکی است، به‌ویژه اگر با علائمی مانند چشمک زدن چراغ‌ها، سوختن فیوزها یا مشکل در راه‌اندازی خودرو همراه باشد. اگر نیاز به متخصص برای انجام این کار داشتید میتوانید برای تعمیر سیم کشی و برق رنو در تهران بصورت شبانه روزی به پارس رنو مراجعه کنید.

مطالب پر بازدید

پارس رنو
5/5 - (3 امتیاز)