آموزش خودروهای رنو

مراحل هواگیری رادیاتور رنو ال 90

مراحل هواگیری رادیاتور رنو ال 90

تهویه مناسب رادیاتور L90 یک نگرانی اساسی برای دارندگان خودرو است که هم به دقت و هم سادگی نیاز دارد. برای درک اهمیت و مراحل هواگیری رادیاتور رنو ال 90 ، داشتن دانش اساسی در مورد آب رادیاتور و کارایی آن ضروری است. پس با پارس رنو همراه باشید.

آب رادیاتور که به عنوان خنک کننده نیز شناخته می شود، مخلوطی از آب و ضد یخ است که به منظور خنک کردن موتور انجام می شود. جزء ضد یخ از یخ زدگی جلوگیری می کند و در درجه اول از الکل اتیلن گلیکول تشکیل شده است. جدا از عملکرد جلوگیری از یخ زدگی، ضد یخ نقش های دیگری نیز ایفا می کند، از جمله:

1. جلوگیری از خوردگی فلز خودرو.
2. کاهش رسوبات برای افزایش سیالیت مایع خنک کننده و جلوگیری از گرم شدن بیش از حد موتور.
3. کاهش حرارت موتور با بالا بردن نقطه جوش آب، به ویژه در فصول گرم.

توجه به این نکته ضروری است که با گذشت زمان، ضد یخ خواص اولیه خود را از دست می دهد و در برابر دماهای شدید مقاومت کمتری دارد. بنابراین تعویض منظم برای جلوگیری از آسیب به سیستم خنک کننده و افزایش طول عمر موتور ضروری است.

برای خواندن مشخصات و ویژگی های رنو ال 90 میتوانید به مقاله نقد و بررسی رنو ال 90 مراجعه کنید.

تعیین زمان مناسب برای تعویض آب رادیاتور در خودرو ال 90 بستگی به آب و هوای منطقه دارد. به طور کلی، ضد یخ و ضد زنگ باید یک یا دو بار در سال به طور کامل تعویض شوند. برای انجام این کار، مایع قبلی باید به طور کامل تخلیه شود، به دنبال آن مایع تازه اضافه شود و رادیاتور L90 تخلیه شود.

ضد یخ ها را می توان بر اساس کیفیت به دو نوع دسته بندی کرد. نوع اول ضدیخ بر پایه مواد معدنی است که عمر مفید آن معمولاً 1-2 سال است. نوع دوم ضد یخ با پایه ارگانیک است که عمر مفید بیشتری بین 3 تا 5 سال دارد. تعیین نوع ضدیخ شما می تواند چالش برانگیز باشد، بنابراین توصیه می شود سالانه آن را به طور کامل توسط متخصصان با تجربه تعویض کنید.

برای تعویض مایع خنک کننده موتور L90 و هوادهی مناسب رادیاتور، اطمینان از سرد بودن موتور بسیار مهم است. هنگامی که موتور خنک شد، می توانید با خیال راحت درب رادیاتور را باز کنید. شیر تخلیه را که یک شیر T شکل است در پایین سمت راست رادیاتور قرار دهید. شیر تخلیه را باز کنید تا آب رادیاتور به طور کامل به مخزن تخلیه شود. توصیه می شود مقداری آب از بالا به داخل رادیاتور بریزید تا اطمینان حاصل شود که تمام مایع باقی مانده از آن خارج می شود. پس از تخلیه، شیر تخلیه را محکم ببندید و سفت کنید.

با ادامه مقاله مراحل هواگیری رادیاتور رنو ال 90 همراه تعمیرگاه رنو پارس (پارس رنو) باشید.

هنگام تعویض مایع خنک کننده باید به نکات مهمی توجه کرد. پس از بستن شیر تخلیه، تهویه مناسب رادیاتور ضروری است. آب خنک کننده یا رادیاتور جدید را داخل رادیاتور بریزید. موتور ماشین را روشن کنید و موتور را چند بار بچرخانید تا مطمئن شوید که آب رادیاتور قدیمی در کانال خنک کننده با آب جدید جایگزین شده است. لازم است شیر تخلیه رادیاتور را یک بار دیگر باز کنید تا آب باقیمانده رادیاتور خارج شود. پس از تخلیه، شیر تخلیه را ببندید. آب رادیاتور را تا جایی که از دریچه هواکش رادیاتور خارج می شود بدون ایجاد حباب بریزید.

نکته مهم: تهویه مناسب رادیاتور پس از تعویض یا پر کردن مایع خنک کننده یا آب رادیاتور بسیار مهم است. وجود هوا در مخزن رادیاتور و اتصالات خنک کننده موتور می تواند فرآیند خنک سازی را مختل کند و منجر به گرم شدن بیش از حد موتور و آسیب احتمالی شود.

نکته مهم دیگری که باید در نظر گرفت این است که از هرگونه تماس بین ضد یخ و بدن جدا شده خودداری کنید، زیرا ضد یخ یک ماده سمی است.

روش های تهویه رادیاتور L90:
1. تهویه در سیستم خنک کننده بدون منبع انبساط کمکی:
– رادیاتور را با آب پر کنید تا تمام حباب های مخزن کاملا از بین برود. توصیه می شود هنگام تخلیه سیستم، موتور را روشن کنید.
– نکته: در سیستم های مدار باز سطح مایع خنک کننده باید تقریباً 10 تا 12 میلی متر زیر لبه لوله ها باشد. علاوه بر این، برای گردش بهتر، اطمینان حاصل کنید که سطح مایع هرگز از لبه رادیاتور بیشتر نشود.

2. تهویه هوا در سیستم خنک کننده با منبع کمک انبساط (مدار بسته):
– مقدار کمی آب رادیاتور را در منبع انبساط پر کنید.
– منبع انبساط را از جای خود خارج کرده و در ارتفاع نسبتاً بالاتری نسبت به رادیاتور قرار دهید.
– شیر تخلیه آب را در پایین باز کنید تا هوای محبوس شده در داخل رادیاتور آزاد شود.
– نکته: در سیستم های مدار بسته، سطح سیال را تا حداکثر علامت روی منبع انبساط پر کنید. توصیه می شود زمانی که موتور سرد است سطح مایع را بررسی کنید تا از خطرات احتمالی جلوگیری شود.

5/5 - (2 امتیاز)

یک نظر در “مراحل هواگیری رادیاتور رنو ال 90

  1. حسین محمودی گفت:

    راضی بودم از کارشون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *